Celle Van HaverbekeCelle Van Haverbeke is geboren in Brugge maar woont sinds jaar en dag in Merksem. Hij is het levende bewijs dat gebruik maken van digitale technieken in de kunst een absolute meerwaarde kan betekenen. Hij schildert zoals een zeefdrukker zijn textiel bedrukt. Laagje per laagje, kleur per kleur brengt hij de verf aan met een engelen geduld.
Zijn creatief talent kreeg hij mee van zijn vader en grootvader die beiden interieurinrichters waren. Hij was dan ook niet weg te slaan uit het atelier van zijn vader die een passie had voor olieverf op canvas.

Als Art Director werkte hij voor verschillende reclame- en communicatie bureaus. Later in zijn carrière lag zijn focus vooral op het produceren van drukwerk waarbij het experimenteren met druktechnieken om de kleur beter tot zijn recht te laten komen centraal stonden.

Zijn passie voor muziek en een vleugje erotiek vind je terug in zijn thema's. Sommige werken doen aan Hopper denken omdat hij een momentopname capteert en je als toeschouwer als het ware wordt opgeslorpt in dat stilleven.