Beeld van een meisje -de expo Kristel Brusche is nu voorbij.


Gallery Dada presenteert 'Beeld van een meisje'
Toen de ouders van Kristel Brusche mij vroegen of ik ook eens het werk van hun dochter wou tentoonstellen hoefde ik niet te twijfelen. Ik heb Kristel nog gekend als pittige jonge dame. Maar het is vooral de kwaliteit van haar werk dat de doorslag gaf.

De foto's onthullen een talent dat jammer genoeg nooit zal ontluiken. Zeker als je beseft dat dit nog fotograferen was in het analoge tijdperk van de donkere kamer, filmrolletjes en fragiele dragers. 

Bij het opstellen van de tentoonstelling kwamen de herinneringen van Annemie en Johan naar boven.Het was fijn dat ik daar deel van mocht uitmaken. Het is nog fijner dat ze deze kostbare herinneringen met ons willen delen want het is bovenal een fototentoonstelling 'puur sang' die er absoluut mag wezen.
'Beeld van een meisje' liep op zaterdag 24 September en Zondag 25 September van 14 uur tot 18 uur op het gekende adres: Gallery Dada, Vijverstraat 7 te Rotselaar. 
Bedankt voor uw steun en bijdrage aan het OVK - Vereniging Ouders van Verongelukte Kinderen'.
Kon je er niet bij zijn. Hou  zeker jouw mailbox in de gaten want we hebben nog een aantal nieuwe intiatieven voor u in petto. Dus hopelijk tot zeer binnenkort.