El Vino Loco bestaat 15 jaar en dat mag gevierd worden. Naar oude traditie met kunstenaars Sabrina M en Jef Sterckx, u zeer warm aanbevolen door Gallery Dada

El vino Loco in Wakkerzeel is na 15 jaar meer dan een gevestigede waarde. De  traditie van een wijnproeverij in het voorjaar een ééntje voor de feestdagen wordt verder gezet. 


Sabrina M werd geboren in 1964 in Antwerpen en studeerde eerst voor assistent kok. Geplaagd door ernstige depressie en bore-out werd ze geadviseerd om nieuwe uitdagingen te zoeken. 

Ze begon zich terug te verdiepen in haar oude liefde voor de fotografie en leerde zichzelf de nodige software aan om haar doel te bereiken.

In 2015 begon ze met het maken van haar tijdloze, surrealistisch, minimalistische fotocollages. Ze brengt met haar beelden hoop in een in een complexe tijd, al teveel gekleurd door negativisme. 

Wanneer ze een beeld in haar hoofd krijgt, maakt ze een ruwe schets en aan de hand daarvan fotografeert ze alle ingrediënten om tot dat ene beeld te komen. 

 

http://sabrina-m.be


En Sterckx, rijmt dat niet op Merckx?

 Aan de meet deze keer Jef Sterckx. Deze kunstenaar uit Hove is van kindsbeen gepassioneerd door wielrennen. In België brak de wielersport door dankzij de vele velodrooms die, vanaf 1886, overal verrezen. Mechelen beschikte over 2 velodrooms en het was daar dat Jef zijn passie voor het wielrennen ontwikkelde.

Ondertussen heeft hij zijn eigen droompeloton ontworpen en zijn kunst wordt goed gesmaakt. Met zijn unieke portretten van Tom Boonen over Rik van Looy tot Peter Sagan om er maar enkele te noemen  heeft hij al verschillende expo’s op zijn palmares. Hij ging aan de slag met verpakkingsdozen van fietsen die hij in Antwerpse fietsenwinkels ophaalde. Met een figuurzaag sneed hij het peloton uit het karton en bewerkte het met ijzer tot samenhangende beelden. Met houtskool, inkt en verf brengt hij de wielrenners van toen en nu tot leven.

 

http://www.jefsterckx.be/